Rensning af tage

Kære alle

Tingvej 6-8-10 har de sidste 2 år fået renset vores tag på egen regning. Det har givet et rigtig flot resultat, som mange har bemærket. Det betyder, at vi har meget mindre mos på vores tage, end jer andre og den røde farve er kommet frem igen. Det gør også, at vores tagrender ikke bliver så proppet til som ellers.

Bestyrelsen har derfor besluttet, at alle vores tage skal renses. Fælleshuset og vores skure bliver også renset. Det bliver i 3 år i træk. Første gang forhåbentlig i år, derefter i 2023 og i 2024.

Alt efter vejret, det må ikke regne i 1-2 dage og ikke blæse, så kommer de og gør det i næste uge onsdag den 21. september.

De af jer, som har lukket haver, ingen låge, skal give Lars T5 en nøgle, så vi kan komme ind. Vi ved desværre ikke, hvad tid det bliver. Det er ret hurtigt ordnet.

Til jer i 2 planshusene – jeres vinduer på 2. sal vil blive fedtet ind i skummet. Det skader ikke, men det kræver nok en vinduespudsning bagefter. Det står I selv for. I kan også vente til efter den første omgang regn og se, hvordan det så ser ud.

Vi håber, at I vil blive glade for resultatet.

Mange hilsner

Bestyrelsen

Skriv et svar